IMG-20180401-WA0021 copia.jpg

Rutes-tallers AL BOSC

Passejades on aprendrem a observar i escoltar el bosc i els seus habitants, emmarcades dins un centre d'interès o una història que ens conduirà pels seus camins, acompanyades per diferents personatges i elements.

 

La proposta sempre inclou jocs i un taller creatiu vinculat amb el centre d'interès. Pensat per a nens i nenes a partir dels 2 anys i les seves famílies.

Durada aproximada: 2 hores (des de l'inici, sense comptar desplaçaments per arribar al punt de trobada)

LES NOSTRES            Rutes-tallers

descobrint els boscos del Maresme

IMG-20180401-WA0017 copia.jpg
IMG-20180415-WA0116 2 copia.jpg
IMG-20180401-WA0015 copia.jpg

 1. BENVINGUDES AL BOSC 

Una marioneta de fils construïda amb elements naturals i un titella d'un Corc ens guiaran pel paratge del taller. Descobrirem diferents arbres i aprendre'm a observar les seves escorces i fruits. També coneixerem algunes plantes aromàtiques i elaborarem bossetes olfactives.

 2. HISTÒRIES A L'OMBRA 

Una tribu índia necessita de la nostra ajuda per recuperar alguns elements molt importants. A través d'un joc de pistes rastrejarem els camins on els indis han perdut els seus estris. Aprendrem a identificar diferents plantes, construirem un titella de pal amb elements de la natura i dibuixarem com els indis amb un material molt especial...

 3. ELS SECRETS DEL BOSC 

Si l'observem, el bosc ens parla. Si parem molta atenció podrem descobrir els secrets que ens té preparats. Una llibreta d'exploradores ens servirà per recollir i catalogar un munt de troballes interessants. A través de diferents elements proposats construirem un conte entre totes les participants. 

LES NOSTRES         Rutes-tallers

descobrint els boscos d'Osona

Estem preparant la proposta web

Ben aviat tindreu més informació!