top of page

El​  PROJECTE

Escenaris Naturals s'inicia a la tardor del 2017, com un espai de trobada entre diferents famílies al bosc, amb tres eixos principals molt presents que vertebren el projecte: l'Art, la Natura i l'Educació.

 

Des d'una mirada respectuosa i d'acompanyament a infants i adults, s'aposta per una sèrie de propostes artístico-educatives on sel's convida a tenir una participació activa. La natura és, a més de l'escenari on succeeixen les diferents experiències, un element molt present.

L'essència del projecte, en resum, es basa en les experiències en família que tenen lloc al bosc, on la natura és l'escenari i cada una de les participants esdevé protagonista del seu propi viatge.

 

 

 

IMG_5926 copia.jpg

Què són els corcs? 
Què mengen? 

En què ajuden al benestar del bosc? 

De què fa olor l'escorça del tronc on  els trobem? 

Destaquem la importància de vivenciar les propostes en primera persona, des d'una mateixa, com a infant, com a adult i també com a fill o filla, com a mare o com a pare i també com a participant dins el grup. Posem especial atenció en aquest aspecte del "posar consciència" a les pròpies sensacions, a connectar amb el moment present i a brindar-nos mútuament un espai de trobada, de presència i de desacceleració compartint un temps de qualitat.

 

 

Parlem d'experiències basades en l'exploració i coneixement de l'entorn natural a través del moviment, el joc, la narració de contes, els titelles, la creació per mitjà de propostes artístico-educatives i la música en directe.

OBJECTIUS

Captura_de_Tela_2020-06-01_às_16.08.47.

De quin material està fet un tap de suro? 
D'on l'obtenim? 

Quina textura té? 

Escenaris Naturals té com a objectius:

 

- Donar a conèixer i apropar l'entorn natural proper a casa nostra

- Sensibilitzar sobre la importància de tenir cura de la natura i el medi ambient

- Convidar a redescobrir els espais a través de propostes artístico-educatives i en especial dels titelles.

- Promoure les relacions entre generacions

- Desenvolupar les capacitats d'escolta i observació a través dels sentits en contacte amb la natura

- Proporcionar moments de qualitat i desacceleració

- Compartir creacions artístiques i educatives amb el grup

- Donar a conèixer propostes artístiques que comparteixin la mirada del projecte

20171125_101729 copia.jpg

 Ens hi acompanyeu? 

A QUI S'ADREÇA?

El projecte s'adreça a famílies que ressonin amb la proposta i que tinguin ganes de compartir una jornada amb altres famílies i amb l'equip d'Escenaris Naturals.

Les propostes d'activitats estan pensades per infants a partir de 2 anys. En funció de les característiques de cada grup, les propostes són adaptades a les edats dels infants participants. 

bottom of page