top of page

Participem del Dia Mundial del Teatre de Titelles

Diumenge 21 de març de 2021

11.00 h al carrer Allada Vermell de Barcelona (davant el Teatre La Puntual)

Activitat organitzada per: Unima Catalunya i La Puntual

Companyia Escenaris Naturals (Vilassar de Mar)

Presenta el Taller: CAPS DE SURO


Informació sobre el taller:


Es tracta d'un taller on podreu construir els vostres propis titelles de pal en miniatura a partir d'un tap de suro i diferents elements recol·lectats a la natura. Per a la creació dels titelles no farem servir cap tipus de material adhesiu per enganxar els elements naturals al suro, sinó que utilitzarem la tècnica de la perforació. Realitzarem petites incisions als taps de suro que ens serviran per poder anar construint la cara i les extremitats dels petits personatges, tot incrustant-hi els elements naturals escollits.


Seguirem el principi de les tres erres: Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Una proposta per a deixar volar el propi imaginari i donar un nou ús a materials quotidians que normalment són considerats deixalles. Es dóna el nom de “material didàctic no estructurat” als materials que no han estat pensats per a educar però que ens ofereixen immenses possibilitats…


A continuació, la ressenya de l'article escrit pel Toni Rumbau a la revista digital Putxinel·li:


"Els tallers, dos en concret, situats a l’entorn d’unes taules posades en línia davant de La Puntual, van començar a funcionar de bon matí, entretenint a nens i famílies que havien acudit amb ganes d’aprofitar el dia. L’Eugenia Susel, de La Puntual, s’ha encarregat de coordinar els tallers i les persones que s’havien apuntat als mateixos.


El primer d’ells ha anat a càrrec de la titellaire Paula Casanova. Dirigit als més petits, comptant amb l’ajuda dels pares, el taller ha proposat construir uns petits titelles a partir d’un tap de suro i diversos elements molt senzills de caire vegetal. Els resultats han estat molt satisfactoris per a tothom, especialment per als nens participants."Aquí podeu llegir l'article complet:


http://www.putxinelli.cat/2021/03/22/festa-titellaire-pel-dia-mundial-del-teatre-de-titelles-amb-unima-catalunya-i-la-puntual/Fotografies de Jesús Atienza

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page