top of page

Idea i disseny del nostre Logo

Updated: Jan 10, 2022

Català


Quan Escenaris Naturals ja es començava a materialitzar sobre el paper i omplia pàgines i pàgines d'una llibreta (segueixo treballant molt sobre paper perquè m'ajuda a desplegar les idees) a través de mapes conceptuals, llistats de paraules clau, informacions interessants i dibuixos i gargots als marges, vaig sentir la necessitat de començar a fer dibuixos ràpids que m'ajudessin a definir algunes de les idees. Des de ben petita dibuixo, sent una nena m'agradava molt crear els meus propis personatges i contes i és una eina que m'acompanya des de sempre i m'ajuda a expressar-me. Hi recorro en alguns moments, sobretot quan em trobo enmig de processos creatius. Llapis en mà, doncs, vaig començar a fer dibuixos ràpids que plasmessin l'essència de les primeres sensacions que em suscitaven les paraules "escenaris naturals".


Español


Cuando Escenaris Naturals ya empezaba a materializarse sobre el papel y llenaba páginas y páginas de una libreta (sigo trabajando mucho sobre papel porque me ayuda a desplegar las ideas) a través de mapas conceptuales, listados de palabras clave, informaciones interesantes y dibujos y garabatos en los márgenes, sentí la necesidad de empezar a hacer dibujos rápidos que me ayudaran a definir algunas ideas. Desde muy pequeña dibujo, siendo niña me gustaba mucho crear mis propios personajes y cuentos y es una herramienta que me acompaña desde siempre y me ayuda a expresarme. Recurro a ella en algunos momentos, sobre todo cuando me encuentro en medio de procesos creativos. Lápiz en mano, empecé a hacer dibujos rápidos que plasmaran la esencia de las primeras sensaciones que me suscitaban las palabras "escenarios naturales".


Português


Quando Escenaris Naturals já começava a se materializar no papel e preenchia páginas e mais páginas de um caderno (continuo trabalhando muito no papel porque me ajuda a desdobrar ideias) através de mapas conceituais, listas de palavras-chave, informações interessantes e desenhos e rabiscando nas margens, senti a necessidade de começar a fazer desenhos rápidos para me ajudar a definir algumas ideias. Desde muito jovem que desenho, desde criança gostei muito de criar as minhas personagens e histórias e é uma ferramenta que sempre me acompanhou e me ajuda a me expressar. Recorro a ele às vezes, principalmente quando estou no meio de processos criativos. Lápis na mão, comecei a fazer desenhos rápidos que capturavam a essência das primeiras sensações que as palavras "cenários naturais" despertavam em mim.Català


Del llapis vaig passar al pilot negre i del pilot a l'aquarel·la. Esbossos i més esbossos al llarg d'uns dies fins que em vaig decidir pel que resumia en dues imatges l'essència de les propostes... Senzill, petit i amb tinta negra. Aquest dibuix es convertiria en el logo del nostre estimat projecte.


Español


Del lápiz pasé al pilot negro y del pilot a la acuarela. Esbozos y más esbozos a lo largo de unos días hasta que me decidí por el que resumía en dos imágenes la esencia de las propuestas... Sencillo, pequeño y con tinta negra. Este dibujo se convertiría en el logo de nuestro querido proyecto.


Português


Passei do lápis a caneta preta e da caneta à aquarela. Esboços e mais esboços ao longo de alguns dias até que me decidi por aquele que resumisse a essência das propostas em duas imagens ... Simples, pequenas e com tinta preta. Este desenho se tornaria o logotipo do nosso querido projeto.


77 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page