top of page

Els primers brots

Updated: Jan 10, 2022

Català

Tanco els ulls i faig una inspiració ben llarga i profunda. Recorro els records com si passés les pàgines d'un llibre a l'inrevés i m'aturo. Connecto amb aquells moments d'infantesa on la muntanya em va ensenyar un grapat de coses i entre rialles, cants d'ocells i olor de bosc arriba lentament l'expiració.

Español


Cierro los ojos y hago una inspiración muy larga y profunda. Recorro los recuerdos como si pasara las páginas de un libro al revés y me detengo. Conecto con aquellos momentos de infancia donde la montaña me enseñó un puñado de cosas y entre risas, cantos de pájaros y olor a bosque llega lentamente la expiración.


Português


Eu fecho meus olhos e respiro longa e profundamente. Percorro as memórias como se virasse as páginas de um livro ao contrário e paro. Eu me conecto com aqueles momentos de infância em que a montanha me ensinou um punhado de coisas e entre risos, canto de pássaros e o cheiro da floresta, a expiração vem lentamente.Català


És curiós, la intensitat de les experiències viscudes a l'aire lliure no es poden comparar a les que visc quan em trobo entre quatre parets. A la natura els sentits s'aguditzen i el cos connecta amb l'aqui i l'ara, amb el moment present meravellosament.

Sovint surto a buscar "una bona dosi de natura" quan necessito connectar amb aquesta sensació, quan les idees no acaben de fluir o el cos m'ho demana. És curiós però és així, de vegades el cos m'ho demana... Em sento afortunada de sentir aquesta relació tan íntima amb la natura i poder-hi també recórrer per canalitzar les meves emocions. Agraïda profundament per aquest amor per la muntanya i tots els éssers que l'habiten, una estima i sensibilitat que els meus pares em van regalar des d'abans d'aprendre a caminar...

Escenaris Naturals sorgeix d'aquesta i d'altres reflexions, de les ganes de compartir aquest amor per la natura i poder-la apropar als més petits... i als més grans, que sovint no estem tan connectats amb aquest "aquí i ara" del que us parlava, oi? 


Español

Es curioso, la intensidad de las experiencias vividas al aire libre no se pueden comparar con las que vivo cuando me encuentro entre cuatro paredes. En la naturaleza los sentidos se agudizan y el cuerpo conecta con el aquí y el ahora, con el momento presente de un modo maravilloso.


A menudo salgo a buscar "una buena dosis de naturaleza" cuando necesito conectar con esta sensación, cuando las ideas no acaban de fluir i el cuerpo me lo pide. Es curioso pero es así, a veces el cuerpo me lo pide... Me siento afortunada de sentir esta relación tan íntima con la naturaleza y poder también recurrir a ella para canalizar mis emociones. Agradecida profundamente por este amor por la montaña y todos los seres que la habitan, un amor y sensibilidad que mis padres me regalaron desde antes de aprender a andar...


Escenaris Naturals (Escenarios Naturales) surge de esta y de otras reflexiones, de las ganas de compartir este amor por la naturaleza y poder acercarla a los más pequeños... y a los más mayores, que a menudo no estamos tan conectados con este "aquí y ahora" del que os hablaba, cierto?


Português


É engraçado, a intensidade das experiências vividas ao ar livre não se compara com as que experimento quando me encontro entre quatro paredes. Na natureza, os sentidos são intensificados e o corpo se conecta com o aqui e agora, com o momento presente de uma maneira maravilhosa.


Costumo sair em busca de "uma boa dose de natureza" quando preciso me conectar com esse sentimento, quando as idéias não fluem apenas e o corpo me pede. É engraçado mas é assim mesmo, às vezes o meu corpo me pede ... Sinto-me sortuda por sentir esta relação íntima com a natureza e também poder usá-la para canalizar as minhas emoções. Agradeço profundamente este amor pelas montanhas e todos os seres que as habitam, um amor e uma sensibilidade que meus pais me deram antes de eu aprender a andar ...


Escenaris Naturals (Cenários Naturais) surge desta e de outras reflexões, do desejo de partilhar este amor pela natureza e poder aproximá-lo dos mais pequenos ... e dos mais velhos, que muitas vezes não estão tão ligados a este "aqui e agora" do que estava falando, certo?Aquest va ser el text compartit amb les famílies el dia que vam fer el primer "tastet" del projecte. Tardor del 2017.
Este fue el texto compartido con las familias el día que hicimos la primera "cata" del proyecto. Otoño de 2017.
Este foi o texto compartilhado com as famílias no dia em que fizemos a primeira “degustação” do projeto. Outono de 2017.

63 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page