top of page

L'EQUIP

Paula  CASANOVA LÓPEZ

IMG-20191202-WA0003.jpg

(Vilassar de Mar, Catalunya (1988

 

Amb disset anys d'experiències compartides acompanyant la primera infantesa en projectes educatius ben diferents, a Catalunya i Llatinoamèrica (Argentina i El Salvador). Diplomada en Magisteri en l'especialitat d'Educació Infantil per la UB l'any 2009. Màster en Intervenció educativo-terapèutica assistida amb animals també per la UB l'any 2012. Estudis de Diplomat en Teràpia amb Titelles, organitzat per la companyia "Puppets in Transit" de Xile i Unima Internacional el 2021.

 

Durant el curs 2016/2017 formo part del grup de vivència i reflexió pedagògica a l'escola viva El Roure (Sant Joan de Mediona). M'endinso en el món del teatre visual i d'objectes després d'experimentar i descobrir a l'escola la gran potència dels titelles com a eina pedagògica i relacional amb els infants. M'estic formant des del 2017 amb diferents titellaires professionals, en temes de construcció, animació, pedagogia i teràpia amb marionetes.

 

Amant de la música i el llenguatge audiovisual, reuneixo totes aquestes experiències de vida, interessos i elements en un mateix projecte, creant ESCENARIS NATURALS. 

Llum 

 (Valls, Catalunya (2012

És la rastrejadora oficial del projecte. Ens acompanya a muntar tots els recorreguts als boscos i està present durant els moments de preparació dels tallers i les diferents propostes, especialment les musicals. És capaç d'adormir-se als peus d'un amplificador sonant a tota pastilla.

La trobareu al capdavant de l'expedició, recol·lectant pals i pinyes, trobant els millors racons sota l'ombra dels arbres i empaitant insectes i petits animalons. Sens dubte, la Llum és la que està més íntimament connectada amb la natura i ens ensenya dia a dia la importància de viure el present.

bottom of page