L'EQUIP

Paula  CASANOVA LÓPEZ

IMG-20191202-WA0003.jpg

(Vilassar de Mar, Catalunya (1988

 

Més de quinze anys d'experiències compartides acompanyant la primera infantesa en projectes educatius ben diferents, a Catalunya i Llatinoamèrica (Argentina i El Salvador). Diplomada en Magisteri en l'especialitat d'Educació Infantil per la UB l'any 2009. Màster en Intervenció educativo-terapèutica assistida amb animals també per la UB l'any 2012. Estudis de Diplomat en Teràpia amb Titelles, organitzat per la companyia "Puppets in Transit" de Xile i Unima Internacional el 2021.

 

L'any 2016 forma part del grup de vivència i reflexió pedagògica a l'escola viva El Roure (Sant Joan de Mediona). S'endinsa en el món del teatre visual i d'objectes després d'experimentar i descobrir a l'escola la gran potència dels titelles com a eina pedagògica i relacional amb els infants. S'està formant des del 2017 amb diferents titellaires professionals, en temes de construcció, animació i pedagogia.

 

Amant de la música i el llenguatge audiovisual, reuneix totes aquestes experiències de vida, interessos i elements en un mateix projecte, creant ESCENARIS NATURALS. 

Lucas PEREIRA PACINI

 (São Paulo, Brasil (1985

 

Músic multi-instrumentista i Productor musical, l'any 2007 s'especialitza en la carrera de Ràdio i Televisió i el 2010 cursa estudis de Producció Musical, ambdós a la Universitat Anhembi Morumbi de São Paulo.

Amb dues dècades d'experiència ben variada en treball musical, ha realitzat tasques de composició i producció de bandes sonores per a diferents curtmetratges, música comercial i produït el treball d'altres grups de música. Ha estat vinculat durant durant deu anys al món educatiu, exercint de professor de música, en l'especialitat de cant i guitarra.

És compositor, cantant i guitarrista de la banda brasilera "O Toque", on produeix el seu treball autoral independent i és integrant del grup "Brother Blues Band", actuant en viu a diferents locals de Barcelona. També actua a Catalunya en format "one man band", realitzant solos de veu i guitarra amb loops i combina el seu treball autoral amb una altra de les seves passions, l'ofici de Lutier. És el productor musical d'Escenaris Naturals i el creador, cantant i guitarrista de la proposta MUSICANT EL BOSC.

IMG_20200814_140215.jpg

Llum 

 (Valls, Catalunya (2012

És la rastrejadora oficial del projecte. Ens acompanya a muntar tots els recorreguts als boscos i està present durant els moments de preparació dels tallers i les diferents propostes, especialment les musicals. És capaç d'adormir-se als peus d'un amplificador sonant a tota pastilla.

La trobareu al capdavant de l'expedició, recol·lectant pals i pinyes, trobant els millors racons sota l'ombra dels arbres i empaitant insectes i petits animalons. Sens dubte, la Llum és la que està més íntimament connectada amb la natura i ens ensenya dia a dia la importància de viure el present.