Danny%206_edited.jpg

Tallers AMBULANTS

Tallers familiars vinculats a l'art, la natura i l'educació i que tenen com a objectiu gaudir d'una estona de qualitat en família durant el procés d'elaboració, creació, construcció de les activitats proposades.

 

Pensat per a nens i nenes a partir dels 3 anys i les seves famílies

Durada aproximada: 1 hora - 1 hora 30 min.

Si estàs interessada en els nostres tallers,

no dubtis a posar-te en CONTACTE amb nosaltres per rebre més informació.

ELS NOSTRES                    Tallers Ambulants

tallers de construcció de titelles

Els Tallers de Construcció de Titelles segueixen sempre el principi de les tres RRR: Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Volem donar un nou ús a materials quotidians que normalment són considerats deixalles i fomentar el desenvolupament sostenible i la creativitat, repensant els jocs i la creació de joguines i materials pels més menuts. 

 1. TITELLES CAPS DE SURO 

 2. TEATRÍ DE LES TRES RRR

PER A TITELLES DE PAL 

 3. CASA-ARBRE PER A TITELLES 

Un tap de suro és un element que té vida. El material s'extreu de l'escorça d'un arbre: l'alzina surera. A partir dels taps, construirem un titella de pal en miniatura, el qual anirà guanyant expressivitat gràcies als elements de la natura amb els quals l'anirem guarnint i que ens permetran dotar-lo de la personalitat que més ens agradi. Per crear el nostre personatge, utilitzarem la tècnica de la perforació, deixant d'utilitzar cap tipus de material adhesiu. 

Una caixa de cartró reciclada, serà reconvertida en un teatrí portàtil per a titelles de pal. A partir de la tècnica del collage, composarem l'escenografia amb diferents elements naturals que hauran estat assecats prèviament en una premsa. Construirem també el rètol amb el nom del teatre que escollim i el teló, el qual obrirem a l'inici de cada espectacle...

També oferim la possibilitat de construir els titelles "Caps de suro" del Taller 1. 

Qui no ha somiat alguna vegada en viure aventures en una Casa-arbre? A partir de diferents branques recol·lectades al bosc, petites caixes de cartó i trossos de cartrons reciclats, construirem l'estructura de la nostra Casa-arbre. Aquesta ens servirà com a l'escenari de mil i un jocs que podrem inventar. Potser tindrà una escala llarga o una xemeneia, una teulada de palla o una finestra secreta... el que segur que tindrà és el que cadascú s'animi a imaginar. 

IMG_0219.JPG
IMG_0239 copia.JPG
IMG_0235%20copia_edited.jpg